Follower

Nota Penting

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kesemua cerita dan pengalaman yang ditulis dalam blog ini benar-benar berlaku dan dijadikan teladan dan rujukan untuk semua.

Mana-mana pihak yang berkaitan tidak senang dengan penulisan dalam blog saya ini boleh email fariza_yukina[at]yahoo.com.my

Terima kasih pihak yang telah menghubungi saya untuk perbincangkan masa depan.

BUAT BAIK DIBALAS BAIK,
BUAT JAHAT JANGAN SEKALI.

Terima Kasih.

Wednesday, August 24, 2011

Balang Kaca Comel

Assalamualaikum.


Cium cium jangan tak cium. hahaha


Comel tak balang kaca ini selepas dihias? 
Bagi Fariza ianya comel. ^_^
Balang kaca ini digunakan untuk hiasan semasa perkahwinan nanti. 
Fariza buat warna ikut tema. haha
Sebelum dia print, dia akan bagi kita draft dulu. :)
Jadi warna itu xdalah berbeza dengan apa yang kita mahu. :D
Harga balang kaca ini murah.


Fariza tempah di sini LURVERING. Info dari K.I.N.A
Senang untuk berbincang dengan tuan LURVERING ini tau. :)
Friendly dan cepat untuk membalas email anda.
Hasil tangan memang puas hati. :)


Mari lihat koleksi yang terdapat di LURVERING.
Cuci mata barangan comel.

TEL : 017-6929840
EMAIL : lurvering@gmail.com
YM : my_dlove
FACEBOOK : iena_zainal@yahoo.com

Mini frame berserta easel.

Balang kaca yang terdapat dapat pelbagai saiz.

Pembalut coklat. Sweet :)

Comel.

Alolololo. Teddy bear.

21 Tersayang:

.:shura shushi:.

comel-c0mel..murah tak??

e k i n ♥ y u s r i

cantik
tp ekin dah beli bende len dulu
bru tgk website tue
terlambat...
huhuhuhu

K.I.N.A

comelnye hiasan jar fariza!!
hikhik..ade gak nama kina kat situ..:P

Adawiyah A.Halim

thnks for sharing =)

nida-razak

fariza..ske la frame ngn easel tu..comei je..

nida-razak

eh iza, nida baru teringat..lurvering ni bbf mai punya kan...

Fariza

.:shura shushi:. :
he3. comel... murah tau. g tanya dia ok. :)

e k i n ♥ y u s r i :
xpe. insyaAllah maybe coming soon ekin nk guna lg kan. :)

K.I.N.A :
comel kan. ha3. a'ah. aritu refer blog kina. :p

Adawiyah A.Halim :
welcome :)

nida-razak :
fariza order tp out of stock. sedih tau. tp kan kat daiso ada jual. pun comel juga. glah survey. :). ye. LURVERING itu BBF punya. he3.

cik fadh

mmg suke bace blog org nk kawen . moge dpt skit2 tuah kawen tu . follow u sis ;)

Fariza

cik fadh :
:D. syokkan blog kahwin. he3. dpt ilmu. insyaAllah dpt tuah semunya. :) thank you follow.

love ring

terima kasih fariza sbb review dekat blog...semoga semuanya bejalan lancar...

Fariza

love ring :
sama2 :) insyaAllah semuanya berjalan dgn lancar. Amin

~ NANA ~

wahhh comel-comel :)

misssazusarin

dear jar yg sticker merah+putih 2 kta punyaaa....he3 =)

kAseh Mir'Ha

sy p0n bg balang kaca je. tp xtmpah p0n. beli kat nilai 3 then tempah ticker je kat kedai. =p

Fariza

~ NANA ~ :
comel2. hik3

misssazusarin :
awak punya ea. cntiklah. merah putih gitu.

kAseh Mir'Ha :
oklah tu. nilai 3 pun byk kan. :)

cik lin butterfLYNN~~

wah comel balang kaca ni, iza tempah utk bg doorgift ea?? dlm tu blh letak coklat or whatever yg blh masuk kan, he3 ;)

Fariza

cik lin butterfLYNN~~ :
hi. ia boleh digunakan untuk doorgift, letak sweet/choc, letak bunga, deco kat mana2 dan mcm2 lg tau. he3

iedaurora

comelnye doolle cium2 tu!

ieda follow & link kamu....

Fariza

iedaurora :
he3. comel. ok. noted. follow n exchange too. tq

Asfiza

fariza..awk beli jar ni kat mana?as nakkkk...:))

Fariza

Asfiza :
fariza beli kat lurvering :)
kat sini tau http://lurvering.blogspot.com/

Kawan Tersayang

Kawan Tersayang
d