APPRECIATION

Wednesday, December 31, 2008

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

Salam all. Trimas eira bg ku award. Sememangnye blog ku ni mmg x lawa mana pun. I'm appreciate it. Keep in touch. Seterusnya.
.

10 fakta/hobi aku :

*Aku kecik je orgnyer. hahahaha
*Suka jalan2 n shopping.
*Sensitif byk. hahahaha
*Surfing internet.
*Suka belek2 blog org len.
*Sesgt suka mkn muffin berperisa mint. Segar bugar.
*Warna warni pujaanku.
*Berkawan tgk kawan.
*Kekdg wat x tau ngan org. hakhakhak
*Ape2 je lah

10 orang bertuah yang dapat award kali ni

*Atiqah Adnan
*Han Love Hyun Bin
*Sasya Willis
*Norie Rieza
*Putri
*Nano
*Mhz Family
*Choumeylle
*Nzyrahun
*Qistina

7 comments:

pu3 zyranee said...

tenkyu cayang!!

Sasha said...

sib baik x byk soklan utk tag ni... akan dijawab secepat mungkin...

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

salam dear..
haha akak dapat ke?
hehe da dapat tag ni dari mar..
bt akk amek juga k dear..~

♥Fariza♥ said...

to pu3 zyranee

welcome dear :p

♥Fariza♥ said...

to sasha

hahahaha
mmg x byk solan
mls nk jwb kan
xpe2.
take ur time

♥Fariza♥ said...

salam sis

ye
amik je
bgus ada award byk2
ekekekeke

nzyrh said...

kamsahamnidaaa ^^

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS