Kenapa Orang Yahudi Tak Minum Coke dan Pepsi

Wednesday, January 21, 2009

Disampaikan oleh seorang sahabat.

Assalamualaikum.

Last weekend, ada ustazah Usrah kami beritahu, masa dia belajar kat Mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita, dulu ada sorang mamat yahudi ni datang Egypt to study the muslims' lifestyle kat sana setelah serangan secara fizikal ke atas umat islam tak berjaya. Dia nak carik jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat islam kat Mesir tu. Dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan umat islam is to produce coca cola & pepsi yang di dalamnya ada Chemical To Retard The Reproduction Organs For Both Men & Women. Menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb diorg tahu apa kandungan kat dalamnya dan since jew agama keturunan, diorg tak nak le mandul! Kalau korang pernah terima forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolvetulang & gigi (calcium containing compounds) dan boleh buat cuci tandas dan untuk wanita, kalau minum coke boleh cause menstruation if you're a wee bit late. so kalau minum banyak & atthat time baru lekat zuriat, ada chances keguguran le, kan ? Therefore, untuk kemakmuran umat islam & untuk kesihatan & untuk tidak sokong jewish companies,
PLEASE stop drinking & buying coke & pepsi.

Allahuakbar!

http://www.youtube.com/watch?v=I6YMDTR61tI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MYqFjqfp2o8&feature=related

5 comments:

♥Fariza♥ said...

STUPID JEWS !!!

fazemy said...

Mmg tak elok unt kesihatan pun air tuh..

Sasha said...

yahudi kepala segala setan!!

♥Fariza♥ said...

to fazemy

ye.
tawu.
mmg x elok pown.
;-p

♥Fariza♥ said...

to sasha

sokong!!!!!!!!!!!!!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS