Award

Monday, July 5, 2010



1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi 'award' ini.
  Jawapan saya : Harus memuji ke? ehehehehehe. Terima kasih Are-Gya. Dia memang rajin 'tag', memberi 'award', memberi komen dan baik kepada saya. Semoga kita dapat berjumpa ye. (tinggal 1 kawasan teteapi payah nak jumpa. hakhakhak)

2. Sila beri 'award' kepada 10 'blogger' yang lain.
Jawapan saya : 'Copy cat' Are-Gya punya 'Love Symbol'.


3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger ni.
Jawapan saya : Nak beritahulah ini.

4. Bagaimana anda boleh di gelar 'blog' yang 'Best and Great'?
Jawapan saya : Best and Great ke? Guling-guling gelak. Pemilik blog ini pemalas. Yang tahu 'Shopping' je. Rezeki. Alhamdulillah. Terima je lah walaupun korang x kenal aku. hahahahaha

11 comments:

Are-Gya said...

huhuhuhu terima kasih..hohoho de bnda yg sy nk ajar..cuba buang boader pada gambar yg kamu masukkn dlm setiap entry..huhuhu

insyaAllah jmp nnt..

♥✿♥ Fariza ♥✿♥ said...

terima kasih.
dh buat tp tetap ada.
huhuhuhuhu

Are-Gya said...

edit kt edit HTML cr posting ke pos mcm tu..nnt de dlm2 tu de boader..jdkn angka kt boader tu 0..

Puteri Bt Ahmad said...

thnx, cumel!! :D

♥✿♥ Fariza ♥✿♥ said...

are gya :
dh buat, dh buang semua tu. tp still ada. huhuhuhuhu

kak pu3 :
welcome kakak cumel + cntik

Liquid said...

maceh au hee. ey dh p ea bukit tnggi, cmne..? besh x..?

Atiqah Adnan said...

thanks dear.. akak amek letak kat sidebar ye..

♥✿♥ Fariza ♥✿♥ said...

to liquid :

heh. best tau. hehehehe. seronok tau. kiteorg tdo kat sana tp 1 mlm je. ekekekekekekeke. suka pakai yukata tu kat japanese garden. (*.*)

to kak atiqah adnan

ok. u 2 u.

Liquid said...

ow brape fee tdo sane tu..?? beshnye sy x penah tdo sne lg hee.

♥✿♥ Fariza ♥✿♥ said...

to liquid :

jika nk murah kan, booking 1 bulan tau, seriously murah. tp jika ada hal tarikh dh booking tu, better inform 3 hari awal ok. boleh forward date. best2. tgk kat berjaya punya website ok.

pergi naik van pelancong. time tu g 3 org semua rm 120 g n balik esoknya. means sorang rm 40.

hotel tu rm 2++ termasuk b/fast (mmg gila kenyang). main entrance semua free (xtaulah kot2 dh include sekali he3). nk masuk byk kali pun boleh. sbb tiket tersedia. just masuk je. wkakakaka.

bilik hotel tu best tau. mmg comfort n berbaloi harga yg kiteorg byr. ehehehehehe. tp kat ctu, ada bdk2 laki tu baik ngan kiteorg, jd, mrk bg kelonggaran sikit. hahahahahha. gatal !!!!!

anuar g x surau situ? teruklah surau tu. huhuhuhu. at least w/pun ramai yg x solat, jagalah kan, baiki mana yg ptt. haunted gila tgk.

mkanan mmg mahalkan. tp sekali sekala xpe. hehehehehe. tp berpada2 lah kan.

angin ia best kan, soft sgt. (jakun sikit)

kiteorg budget bw rm 500 sorang. x semua habis. dlm tgn pun ada baki hampir 3 ratus. hehehehe. tp kat situ x byk kedai cenderamata kan? huhuhuhu.

nk wat facebook, apesal terasa malas????

asna cute said...

thank you dear! =))

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS