Menghitung Hari *.*

Sunday, March 27, 2011

Satu untuk dia dan satu lagi untuk saya. *.*

Assalamualaikum.

Apa khabar semua? Lama tidak ‘update’ blog. Hehehehe.
Agak sibuk lagi-lagi majlis tinggal beberapa hari sahaja. ^.^
Gementar pun ada tau. Hahahaha

‘Update sedikit lebih baik kan. Banyak-banyak pun takkan baca. :p
MEMBACA BUDAYA MANUSIA.

Baju Tema
·         Masih dalam proses dan tak sabar nak tengok bila sudah siap.
·         Mama jahit *.*. Mama kurang sihat sejal akhit-akhir ini. L
·         Memang nampak manis apabila memakai baju sedondon lebih-lebih lagi, keluarga tercinta.

Mini Pelamin
·         Deco sendiri dan ‘set up’ akan dibantu oleh keluarga dan jiran. Terima kasih.
·         Saya memang cerewet. Miahahahahaha ;))
·         Masih dalam proses gabungan 3 warna.
·         Buat ala-ala ‘garden’ memang cantik kan. Hihihihi. Buat ringkas sahajalah.

Doorgift
·         Gift untuk kanak-kanak sudah siap.
·         Gift untuk dewasa memerlukan bantuan adik beradik. Mahu buat sendiri pun boleh.  Lagi seronok buat bersama adik-beradik. Hahahaha. Gaduh-gaduh pun lagi best. Nanti mereka sudah dewasa, susah mahu bergaduh adik-beradik. Kenangan semua itu T_T

Hantaran
·         Siap !! (seketul sahaja tulis) hahahaha
·         Ada lagi proses yang harus dilalui. Huhuhuhu

Hidangan
·         Keluarga dan jiran :)


 Nanti-nanti 'update' ya. hahahahahaha

Mood : Saya tertekan dengan sikap spesis manusia. Dugaan. Harus bersabar dan kena kuat. Tengok jerawat sudah timbul. Hahahaha

4 comments:

MiEzA said...

mesti tengah berdebar - debarkan..
ape2 pun tenang dan banyak bersabar,,
salam perkenalan.. sy dah follow awak..

Liquid said...

jangan lupe jemput..!! kalo x majok setawun uhu

Fariza said...

mieza

hu3. berdebar2 tau. ehehehehe
ye. harus tenang.
salam perkenalan juga.
tq ea follow :)

Fariza said...

liquid

mestilah kena jemput.
semua kwn2 sy jemput.
alaaa. lelaki pun nk merajuk. gedik. hahahahahha
:p

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS