Lagu Comel di Blog Saya

Tuesday, June 28, 2011

Assalamuaalaikum.


Maaf terlewat beritahu.
Jenuh cari balik dalam laptop, ruapa-rupanya terbuang T_T
Kena download balik. hu3.

Teringat lagi bila cerita ini ditayangkan, handphone kat tangan.
Punya mahu menghayati lagu tersebut sambil menaip. ha3.
Habis je cerita, zuppppp, laju je masuk bilik on laptop cari lagu tu.
Tidur sampai berapa pagi entah lagu comel punya pasal.
Masih berusaha mencari dan yang ada pun kurang baik. Tak puas hati juga.
Akhirnya suruh adik Fariza cari. Fariza sudah membuta.
Pagi-pagi dia kata sudah jumpa lagu itu.
Jerit suka kat dia. ha3
Terus on laptop dan cari di 4shared.
Alhamdulillah jumpa ;))

Ada beberapa orang suka dan tanya lagu comel Fariza kan (perasan ha3)
Sebab Fariza comel. wakakakaka

Tajuk cerita : Cinta Bunga Si Tembam TV3
Lagu : You're My Destiny (Korea)

Di bawah ini ada 2 tau.
Download sahaja.
Tapi lagu ia beberapa minit sahaja.
No 2 adalah lagu di blog Fariza *.*
Jika korang dapat lagu full lagi best.
Beritahu saya tau !!!

Klik ya.

1) Lagu Korea : Comelnya 
2) Lagu Fariza Comel : Comel lagi

4 comments:

Mia-Ina said...

sukenya mia lagu nie :-)

K.I.N.A said...

hehe..dah igt..cerita yoona berlakon! hee

Fariza said...

mia ina

i lg suka !!!
hahahaha

Fariza said...

kina

a'ah. hik3.
tau juga ea. :p

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS