Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1432 H

Friday, July 29, 2011

Assalamualaikum



Ramadhan 2011 / 1432 H
Lagi beberapa hari sahaja menanti bulan Ramadhan.
Seronoknya.
Haruslah sama-sama meningkatkan lagi amalan di bulan yang mulia ini dengan penuh keberkatan.

Selamat berpuasa untuk umat Islam. ;))

Tahun ini harus berjimat cermat menanti hari bahagia. ha3.



Keputusan Saringan HIV ;))

Monday, July 25, 2011

Assalamualaikum.

http://img.photobucket.com/albums/v51/MarieAlice/smile.jpg

Alhamdulillah. Petang tadi sudah buat saringan HIV.
Buat di Klinik Kerajaan Sungai Besi.
Caj dikenakan RM 1 seorang.
Fariza pergi dengan Encik Tunang. ^_^
Tak sakitlah kena cucuk. (macam semut je)
Sebab sudah biasa cucuk sana sini. T_T
hahahahaha
Teringat dulu-dulu, doktor pakar bagi bius penuh. Sakit wooooo.
Tak sangka pula jururawat itu soal tentang HIV. hahaha
Haruslah tahu mngenai HIV. ;))
Dowload borang ujian saringan HIV di website JAWI ok.
Masa mahu buat appointment, nurse tanya fariza jika belum ada, harus ada borang dari JAWI.
Tarikh dalam borang JAWI itu harus letak tarikh appointment yang kita buat ujian HIV.
















Dua-dua keputusan adalah NEGATIVE.

Boleh kahwin !!!!! 

Pergi jumpa tok kadi sekejap.
Nasib baik ada di pejabat. hik3.
Kesian Encik Tunang. hahahaha
Nasib baik tiada apa-apa. Kelakarlah.
Cerita kat mama, mama gelak.

Selamat tinggal. :p


Mama mesej

Friday, July 22, 2011


Assalamualaikum.



Mama Fariza hantar mesej.


''Kak, petang ini ajak Faizal makan malam, Mama sudah masak banyak. Ok.''


Senyum sampai ke telinga tau. Hik3. Suka.
Di samping itu, boleh 'fitting' baju dia yang sudah siap. ekekeke

p/s : Akhirnya dapat juga alamat Cyberjaya. Minta dari orang luar. T_T
Puasa hampir tiba.
Hari semakin hampir.

Giveaway Zetty Selamat [2011]

Wednesday, July 20, 2011

Assalamualaikum.


Selamat pagi semua.
Mari join ''Giveaway Zetty Selamat 2011''
Giveaway ini amat mudah untuk menyertainya. ^_^
Comel-comel kraf dia buat.
Seronok jika dapat kan kan kan.
Boleh hias di ruang tidur semasa majlis perkahwinan dan guestbook nanti. hik3
Tidak sabar pula. hahahaha
Ianya sangat menarik ;))

Syarat :
1) Buat entri menarik dan tidak perlu panjang.
2) Copy and paste banner comel itu.
3) Ajak kawan-kawan sertai 'giveaway ini.

Tarikh tutup :
2 minggu dari sekarang dan mungkin akan dilanjutkan. hik3.

Hadiah :
1 keychain cupcake (comel)
1 hp strap love (lagi comel)
1 big love felt (A4) (I like)

Keterangan lanjut : Zetty Selamat

Semoga berjaya ;))

Untuk Kakak

Tuesday, July 19, 2011


Assalamualaikum.

Hi semua ;))

Ayah : Kakak, selepas kakak sudah berkahwin (akad nikah) nanti, ayah sudah lepaskan tanggungjawab kakak kepada suami kakak. (Bergenang air mata) Jadi, hormati dan taat suami sehingga akhir hayat. Nanti apa-apa yang kakak lakukan, itu semua tanggungjawab suami. Jangan bebankan suami dan jadi isteri solehah ya. Kami juga tidak lupa untuk berdoa setiap anak-anak.

Kakak : Meleleh menangis T_T

Pesanan : Terngiang-ngiang ayat ini sampai sekarang.
Wajah ibu dan ayah semakin hari tua.
Adik beradik yang sedang membesar.
Boleh buat menangis.
Sedihnya.
Anak sulung perempuan T_T
InsyaAllah kakak akan jadi hamba Allah, anak, isteri, ummi, jaddatin yang solehah. T_T

Alhamdulillah Dapat Voucher RM 200 :p

Friday, July 15, 2011

Assalamualaikum.




Alhamdulillah. 
Fariza berjaya dapat Hadiah Tambahan Voucher RM 200.
T_T Pre Wedding Video tak dapat, terima voucher jadilah. he3.
Suka weyhhh. Mahu menjerit rasanya. (Asyik nak menjerit je)
Kalau tak silap Fariza, siapa entah, B2B @ BFF Group yang beritahu. Terima kasih.

Ini Nombor Fariza.


Jom cuci mata 


p/s : Minta maaf pada yang mesej Fariza di FB. Sudah 2 hari tak online. T_T Jika kurang penat, nanti Fariza online. hahahaha


Langkah Seterusnya : Ujian HIV

Tuesday, July 12, 2011

http://files.myopera.com/brokenheartvn/albums/795707/Rainbow-Sunset.jpg

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. 
Sedikit lega.
Fariza sudah buat temujanji untuk membuat saringan HIV.
Nurse (Klinik Kerajaan) layan dengan baik.
(Mungkin ada setengah kurang eh?? ha3)
Tak sabar. hik3.
Tunggulah nanti keputusannya hujung bulan. :p
Harap semuanya dalam keadaan baik.

Syoknya, doktor kata Fariza sudah pulih. Amin. ;))
Senyum sampai ke telinga. *.*
Jumpa tahun depan lagi, sebelum pergi berbulan madu luar Malaysia pula tu T_T.
 Auwwww.


Gambar Pertunangan Cik Fariza dan Encik Faizal

Thursday, July 7, 2011

Assalamualaikum

Mari kita lihat gambar pertunangan Tiz Zaqyah
hahahahahahha
Sila muntah hijau ye. (Tiru ayat sapa entah)
Mengapa kau perasan sangat weyhhh??


Alhamdulillah.
Sudah dapat album *.*
Gambar ini adalah sebahagian daripada majlis pertunangan.
Abaikan muka besar saya. (Inner Syria bulat T_T)



Tahniah Ezuwan Hamidi bakal menjadi seorang ayah (anak sulung). hik3.
Terima kasih sudi berkhidmat dengan kami.

KAMI MEMANG COMEL. HAHAHAHA

OP : Ezuawan Hamidi
 Facebook : ETS Photography
 Gambar lain-lain : Fariza & Faizal



Sesi mekap bermula. Ouchhh. :p
Suka teknik Kak Mimi. Smooth, cantik dan kemas sangat. *.*



Pemakaian selendang dan veil. hik3.
Comel warna itu. hahahaha


Sementara menunggu keluarga pihak lelaki datang, buatlah pose apa-apa.
Sedikit sahaja gementar. Selepas itu sudah ok.


Ayah saya !!!
Baju berwarna ungu lembut. (Warna lembut sangat)
Hantaran kedua-dua belah pihak.


Hik3.
Mari mendongak ke langit. ;))


Payung sewa dengan K.I.N.A :p
Encik Tunang melompat dengan semangat. :p
'' KAMI SUDAH BERTUNANG '' (kertas.. sedih)


Terima kasih kawan-kawan yang hadir.
Suka. Kawan-kawan ada. Cantik.
Suka korang kan....
X tahan yang nak kutip semula petals itu T_T


Lelaki sahaja lompat. miahahahaha
Baling handbouquet.
Baling paper lantern.
Comel paper lantern yang bercorak bulat. Geram !!!

p/s : Gambar Are Gya tiada, nanti Fariza upload lain. T_T


Sekali Imbas Macam Tiz Zaqyah

Wednesday, July 6, 2011

Assalamualaikum









Geli hati tajuk entri di atas.
Dua kali imbas????
OP kata ada iras macam Tiz Zakiah. (Blushing)
Encik Tunang bukan main gelak. Amboi.
Saya pula tengok sendiri, tidak sama pun. hahaha
Anda pula? hahahaha
Masing-masing pandangan amat berbeza kan.
Tidak kisahlah semua itu.

Kenapa muka saya besar? Malunya. T_T
Jauh beza dari badan. T_T


Nanti Fariza upload gambar ye.

Kami memang comel. Dua-dua kecik. hahahahaha

Mari Beli Cookies

Assalamualaikum.

Mari order Cookies Elya
Harga berpatutan ;))
Harus cuba ya. *.*
Yummy !!
Laman sesawang : Sedapnya Kukis Ini





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS