Saling Menghormati Itu Lebih Baik

Saturday, August 20, 2011

Assalamualaikum.

Selamat pagi semua. (Awal bangun ha3)
Malaysia satu-satunya negara berbilang kaum.
Harus hormati dan memahami antara satu sama lain walaupun ada suka ataupun tidak.
Untuk orang Melayu Islam ikutlah apa yang terdapat dalam ajaran Islam :)

Mari baca berita di bawah ini.



Sumber dari Yahoo

* Tak baik tau perangai macam itu.
* Cuba tengok komen dorang. hik. Macam2...
* Best kan kita dapat melihat kegembiraan perayaan untuk Hari Raya, Tahun Baru Cina, Deepavali, Christmas dan lain2. (Yang basic sahaja)  
* Bersyukurlah. Jangan gaduh-gaduh walaupun berbeza agama, budaya dan adat.
* Renungkan. 


Selamat tinggal dan mahu pergi jalan-jalan.
Hantar details untuk kad kahwin. :p
 

6 comments:

kaklong said...

ok...kak long setuju..

wah, nak g jln2 ke shopping tu? auuwwww! ;p

chayoook3...:)

Puteri Bt Ahmad said...

alalalla ape la dorg nih hihiih

aaa adek fariza cumel, sile tlg akak buat kad kawen jugekk.:)

Fariza said...

kak long :
:) shopping skit je td. selesaikan kad kawin dulu. :D

kak cantik :
hik3. funny kan mrk tu. benda kecil je.
boleh. nanti fariza bg details, insyaAllah.

Puteri Bt Ahmad said...

hihihi akak gurau je!! alalalala sian bakal penanten cumel da la bizi da, akak lak nak nompang kaco hihihi :p i leb yuh la!! :D

Hidayati Farhan said...

x patut. kita terima je dia nyanyi gong xi gong xi bakar mercun smpai subuh. eiii, tah pape

Fariza said...

kak cantik :
amboi. suka dia kacau ea. hik3. xpe. ok je. i love you too. xoxo

Hidayati Farhan :
ya. dia wat pe kita ok je. hik3. 1 Malaysia. ha3. maybe alex tu emo atau x suka something.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS