Suka tengok gambar ini tak?

Wednesday, September 28, 2011

Assalamualaikum.

http://findicons.com/files/icons/1943/yazoo_smilies/128/big_smile.png

Kad kahwin sudah siap ye kawan-kawan.
Nanti Fariza cerita ya, tak suka tau manusia jenis macam itu.
Hari itu kata lain, selepas itu lain pula. Arghhhh.

Semasa tunang, Fariza dan Encik Tunang hired dia sebagai OP.
Lagi-lagi photobook, Silap. Storybook :D Ezuwan buat cantik :)) Suka makkk.

Gambar ini majlis perkahwinan norman dan memey. 
Fariza tak berapa mahu kenal sangat. miahahaha.

Rezeki mereka beradik (Ezuwan dan Tazri) untuk tahun ini dan bukan untuk glamor ye kalau setakat 'artis' itu. :p. Mana ada benda percuma di dunia ini. hik3.

Mari cuci mata.  Jodoh pertemuan di tangan Allah.
Selamat pengantin baru.
 








Nama lama : ET SNAP PHOTOGRAPHY


*Nota : Takutnya ticker itu. Semakin hari semakin berkurangan. :p

16 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nak kad boleh?
hehehe

nida-razak said...

fariza..cantekla gambar ezuwan ni..especially gmbar last..pndai dia amek moment cantek..

.:shura shushi:. said...

tak pernah dgr pasal ezuwan nie..tp cantik jugak picture dieorg :)

UyaRayza said...

cntik2 gmbr yg ezuwan nie tgkp..die pndai cari angle n edit gmbr...

~ NANA ~ said...

nak kad! hehe

Ninie said...

Suka tgk Memey, lawa sgt. Baju dia kalo intai dekat2, ada bunga bertempek...ropol2, klas gitu! Tp, Ninie suka lg gambar Fariza yg tunang Fariza melompat!!! Giler cool abis la...eiiii, ni x sabar jugak nih!! hihiks....dh mollow Fariza, sudi2 terjah mollow Ninie juga. Ni link wedding kwn Ninie ari tu, kot2 bleh bg sikit sebanyak idea kt Fariza nanti. Jgn lupa jemput Ninie plak tau!

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/07/congrats-alia-oma.html

Fariza said...

e k i n ♥ y u s r i :
boleh. nanti fariza bg tau. no worries. :)

nida-razak :
:) kan kan. harus ada skill. :)

.:shura shushi:. :
ada :) search lah. hehehe. mesti ada. tgk kat link itu.

UyaRayza :
cntik kan :) he3

~ NANA ~ :
nanti bg. no worries :)

Ninie :
hi ninie. :) terima kasih dtg melawat. bj memey cntik kan. suka. akn dtg lg meletup tu. he3.
he3, suka ea. kiterog pun suka. lalalalala. mari melompat.
ok. fariza follow :)
cntik pict itu. ok. nanti fariza bg kad. tunggu new post ye. :p

asna cute said...

gmbr cantik tp xberapa suke dgn org dlm gmbr. xla benci tp xtau kenape xsuke hehe

kAseh Mir'Ha said...

ishh...xde gmbr lain ke nak letak fariza? sakit mata tau. =p

Fariza said...

asna cute :
xpe. saya memahami. hik3. sy pun x minat dia. miahahahaha.

kAseh Mir'Ha :
ada2. nanti gmbar fariza pula. :p

NM02 said...

nak sambut hari bahagia juga ye...

NM02 said...

ai follow yu

jom follow ai pulak

^_^

maceh

iedaurora said...

beautiful moment! all pic smart...

Fariza said...

NM02 :
hi. dh follow :)

iedaurora :
:D kan kan. hik3

Syima Syaz said...

ya allah nape kurus sgt memey ni lately? rasa mcm sama kurus je kami berdua....

Fariza said...

Syima Syaz :
awak lg kurus :)memey pun nmpak kurus. hehehe.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS