HB Comel Untuk Dijual

Thursday, December 29, 2011

Assalamualaikum.

Credit : Hunny Kitty


HB ini memang cantik dan comel :)
Kedua-duanya digunakan untuk nikah dan resepsi.


Credit : Intan Norazam 

1) HB campuran merah dan merah jambu
- Jenis kain yang digunakan adalah felt dan ada polka dot.
- Butang yang comel
- Saiz M
SOLD

2) HB campuran hijau, turqouise, peach, soft mustard
- Jenis kain yang digunakan adalah fabrik.
- Butang yang comel
- Saiz M
SOLD

Jadi, Fariza mahu menjual HB ini jika ada yang berminat.
Jika ada berminat, boleh email - untuk maklumat lanjut.

12 comments:

hasmiza said...

hai fariza..

yg felt tu u nk jual bape?

Schaz said...

comel la awak fariza! hb jg mmg umum ketahui sgt comel..hihi

kaklong said...

jgn la jual...sayang....baik sewa je fariza...

tu pendapat kak long la, kenangan tu ...klo kak long nnt nak simpan kat bilik tdo..hahahah :)

angap nnt kami sentiasa mngingati kenangan mjlis bersejarah kami...sweet tak? :) auuuuwwwww....

dhiera said...

fariza, kite nak HB merah tu boleh. berapa ye? emel kite dhieranottie@gmail.com

satu lagi tu warna biru kuning ke? ada typo error dekat situ~

erin moshimoshi said...

fariza kalau erin pun xnak jual ..
tapi erin keliru nak pilih mana ?

sama ade pattern bunga yg wrne merah or lg satu tu ...

mana menarik disudut hati ek ?

Fariza said...

hasmiza :
email fariza ye :D

schaz :
comel ea. hahahaha.
hb ni mmg comel :)

kak long :
:) mmg syg kak long, fariza x suka simpan brg byk2 kat umah. hik3. tp hb tu mmg comel sgt :p

dhiera :
email dh. yup. ada typing error. terima kaish bgtau. :)

erin :
hik3. erin nk beli juga ea. dua2 comel. nk peluk2 je tau.

dyn said...

berapa u nak let go? emel me ya creme_carammel@yahoo.com

Hunny Kitty said...

bump!!! juai je kat miza...dia kawan ospis ai tu hehehehe

Cikpuan rara said...

hb rara pakai fresh flowers.xleh nk bg sewa.hehe

iizla said...

cantik... wat sewa pon ok..

cik tie@ibtisam said...

warna biru turq0ise tu dah ade org yg na beli? pm me..

fatimahibtisam87@gmail.com

S.n.Fariza said...

dyn :
maaf, telah hiabis dijual :)

Hunny Kitty :
hik3 :))

Cikpuan rara :
kan kan. if fresh flwer, x bleh sewa. :)

iizla :
:) jual terus senang. hehehehe

cik tie@ibtisam :
dh ada yang beli. maaf ye :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS