Teaser : Wedding

Cantikkan Kulit Dengan VCO

Thursday, January 26, 2012


JOM ORDER VCO SOFTGEL

VCO Softgel Capsule = RM 39.90 (Semenanjung Malaysia) / RM 43.90 (Sabah & Sarawak)

JOM ORDER COLLAGEN CATALYST
VCO Collagen = RM 59.90  (Semenanjung Malaysia)  / RM 64.90 (Sabah & Sarawak)


JOM ORDER VCO PURE OIL

VCO Pure Oil = RM 39.90  (Semenanjung Malaysia)  / RM 43.90 (Sabah & Sarawak)

Email : yukionlineshop@gmail.com
 Here : http://yukionline.blogspot.com/


Fariza sudah cuba VCO ini dan ia mengambil masa untuk mencantik dan mencerahkan kulit.
Ia juga bergantung kepada kulit individu.
Alhamdulillah sejak menggunakan VCO ini, kulit nampak berseri dan sekata.
Bekas jerawat pun berkurangan :)
Tiada kesan sampingan :)
Boleh juga cantik untuk suami anda juga :p
Teruskan pengambilan VCO ini dengan lebih berkesan.

* Kadang-kala Fariza malas mahu makan, tetapi mulai hari ini kena makan berterusan :)
* Badan Fariza kurang sihat.

Wordless Wednesday

Wordless Wednesday

Wednesday, January 18, 2012

Salam.
:)



Know our spouse, and let our spouse know about ourself.

2012 Special Giveaway oleh Teha Dessert

Thursday, January 12, 2012

Salam.

Apa khabar semua?
Mari kita sertai '2012 Special Giveaway dari Teha Dessert'.
Semoga berjaya dan ianya untuk bersuka ria :)


Syarat-syarat penyertaan :
1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha Dessert. WAJIB tau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

Hadiah :
Pemenang akan dikira menggunakan random.org. Pemenang akan memenangi 16 biji Red Velvet cupcake yang super Yummy secara percuma ekslusif dari  Teha Dessert  khas untuk warga Kuala Lumpur. Yang tinggal berdekatan dengan area Jinjang dan Kepong WAJIB join giveaway ni tau! Hehe.. 

Jika pemenang tinggal di luar kawasan Kuala Lumpur jangan risau! Disebabkan cupcake tak boleh nak pos, anda akan diberi hadiah berupa 25 biji homemade coklat yang super delicious secara percuma ekslusif dari Teha Dessert. Coklat boleh pos =)

Tag : Puteri

Wordless Wednesday

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS