Fresh Flower Online

Bunga Segar


Thursday, January 12, 2012

2012 Special Giveaway oleh Teha Dessert

Salam.

Apa khabar semua?
Mari kita sertai '2012 Special Giveaway dari Teha Dessert'.
Semoga berjaya dan ianya untuk bersuka ria :)


Syarat-syarat penyertaan :
1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha Dessert. WAJIB tau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

Hadiah :
Pemenang akan dikira menggunakan random.org. Pemenang akan memenangi 16 biji Red Velvet cupcake yang super Yummy secara percuma ekslusif dari  Teha Dessert  khas untuk warga Kuala Lumpur. Yang tinggal berdekatan dengan area Jinjang dan Kepong WAJIB join giveaway ni tau! Hehe.. 

Jika pemenang tinggal di luar kawasan Kuala Lumpur jangan risau! Disebabkan cupcake tak boleh nak pos, anda akan diberi hadiah berupa 25 biji homemade coklat yang super delicious secara percuma ekslusif dari Teha Dessert. Coklat boleh pos =)

Tag : Puteri

4 Komen:

Teha Nur Fateha said...

good luck! :)

Puteri Bt Ahmad said...

hihih tag akak ye :) baek!!

cik.mila said...

gud luck dear!! :)

Just^me said...

hi fariza, good luck! saya dh follow blog fariza...bleh la tukar2 cerita b2b :)

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design