Review : Thistle Resort & Spa

Wednesday, March 28, 2012

Salam.
Tempat : Thistle Resort & Spa, Port Dickson, Negeri Sembilan.
Tempoh : 2 hari 1 malam.
Perkhidmatan Pengangkutan : Bas 
Aktiviti : Aktiviti luar - Team Buliding
Bilik : Dua buah katil dan dapat permandangan hijau. :))

Alhamdulillah, ianya begitu menyeronokkan :))
Pulang haruslah hitam dan badan sakit. ha3.
Maaf di entri ini gambar kurang (banyak aktiviti) namun memori yang amat bermakna. Hik3


Hari pertama :
Bertolak pada lebih kurang jam 5:40 pagi ke Cyberjaya dengan mata mengantuk :((
Fariza satu bilik dengan gadis cantik manis ini Amoi Heaxa. he3. 
Sebelum tiba di Thistle Resort & Spa tugasan pertama telah dijalankan. Baik punya tempat, berhenti di depan kubur Islam. Hik3.
Pelbagai aktiviti yang telah dijalankan :)

Hari kedua :
Bangun awal pagi untuk bersenam. Ha3
Seterusnya ada acara peluru beracun (tepung). Acara ini begitu menghiburkan dan aksi masing-masing memang kelakar.
Selepas itu, ada 'presentation' di bilik mesyuarat dan seterusnya kami semua menjamu selera di Cowboy Ayam Panggang.
Sedap tau makan di sini dan servis pun cepat :))
Alhamdulillah sampai di Cyberjaya dengan selamat.

Walaupun berlainan kumpulan, masing-masing memberikan kerjasama yang menggalakkan :))
InsyaAllah akan bersama lagi untuk  'trip' akan datang. ha3

Pada hari Ahad yang lepas, Fariza dan beberapa ahli keluarga menonton SeeFood di Mid Valley.
Cerita itu begitu menghiburkan. Tahniah kepada anak tempatan kerana berjaya menghasilkan cerita tersebut.

Mari layan gambar di bawah.


Berhenti seketika dan menikmati sarapan pagi di R&R.
(Lupa di mana. Ha3)

Selamat tiba di destinasi untuk tugasan pertama sebelum tiba di Thistle Resort & Spa.


Sudah sampai !! :)

1 katil Fariza dan 1 untuk Amoi Heaxa.

Permandangan bilik kami :)

Cantik manis Amoi Heaxa

:))

:)) Seksi. Auwwww.

Pipi Fariza gemuk T_T

Hik3

Buai laju-laju.........

:))

Kaum lelaki bermain bola tampar :)) Kelakar tau.

Intai-intai
(Cari bola. Ha3)

:))

Cantiknya. Subhanallah.

Suka gambar ini :))

:))

Makan. Sedap. (Semua nak sedap)

Pool :))

:))

Amoi Heaxa dan Fit (Suami El-Zahraa)

Gambar comot. Fariza selalu xda :(

Xcellent.
(Kacau Fariza tangkap gambar. ha3. No no no)

:))

Cowboy Place. Ayam Panggang sedap tau :)
Lupa mahu ambil gambar. Lapar ha3.

Selamat tinggal Thistle Port Dickson :)

11 comments:

kaklong said...

mcm best je tempat ni...

boleh tak kak long nak g berdua-duaan dengan suami kat sini...

fariza rasa ok tak?

S.n.Fariza said...

kak long :
best :)) bawa cap / shades ye.
boleh je jika mahu pergi di sini. grand lexis pun best :) gold coast sepang :)
mula2 boleh pergi dekat2 kan. if ada rezeki, boleh pergi luar.

~ NANA ~ said...

wahhh nampak enjoy je dlm semua gambar tu :)

S.n.Fariza said...

nana :
enjoy. hik3. seronok dan letih.

Hidayah Maznan said...

hai sis..i just found ur site.. and i'm ur new follower :)

wahhh bestnya! nampak menarik..
suke baca blog bnyk gmbr ni :)

Zana Adieyza said...

cantiknya gmbr pemandangan tepi pantai tu....

S.n.Fariza said...

Hidayah Maznan :
:) terima kasih krn follow.
entri gmbr mmg menarik. hik3
selamat berkenalan.

Zana Adieyza :
cntik kan :)

Asz Miza said...

best kan kat thistle..baru pegi last week sebab team building jugak. :)

S.n.Fariza said...

Asz Miza : wahhh. mmg best :)

ariana8733 said...

wahhhhh..best nye, mmg ngah plan nak g PD ni, still mencari resort yg best..& bajet yg sesuai...

^_^

S.n.Fariza said...

ariana8733 "
sorry lmbt publish. hehehehe
btl2. cr yg bersesuaian ye :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS