Fresh Flower Online

Bunga Segar


Tuesday, July 10, 2012

Siapa Mahu Beli Palmers Cocoa Butter Formula : Lotion for Stretch Marks?


Salam.

Apa khabar para ibu sekalian :)

Fariza ini menjual semula Palmers Cocoa Butter Formula : Lotion for Stretch Marks.
Banyak review yang mengatakan bahawa menggunakan produk tersebut berkesan dengan baik (semua atas izin Allah) bagi ibu hamil.
Kali pertama pakai, memang selesa dan berkesan (atas izin Allah) tetapi lama-lama tidak serasi dengan kulit ini.
Jadi, setelah beberapa bulan memakai dengan gigih di perut, kulit Fariza tidak serasi dengan produk tersebut.

Apabila mengadukan persoalan ini kepada Hubby dan Doktor, mereka gelak dengan suka hati. hik3.
Oleh itu, Fariza terpaksa tukarkan dengan produk yang lain. InsyaAllah produk itu baik. :D

Sesiapa yang ingin beli, Fariza berikan harga yang lebih murah. (Betul..)
Banyak lagi kandungan produk itu pada Fariza dan dalam keadaan baik.
Sayang jika tidak digunakan lagi :(


Kod : Palmers Cocoa Butter Formula : Lotion for Stretch Marks
Harga Asal : RM 38.00
Harga Fariza Jual Semula : RM 25.00
Penghantaran : Pos RM 7 / Boleh berjumpa di sekitar Kuala Lumpur.





18 Komen:

Bazilah (^0^) said...

heheheh saya ada tapi tak guna pon lagi. malas punya pasal :P

S.n.Fariza said...

Hik3. kena pakai tau. xmau mls2 :-P

~ NANA ~ said...

eh u jual ek? nnti dh habis blh la beli dgn u :)

ctmah said...

mula2 pakai pureen.dah habes gune palmers cocoa butter lak.so far Alhamdulillah.kulit tak sensitif :)

S.n.Fariza said...

nana :
ok. jika berminat nanti, beritahu akan dtg ye. hik3.

ctmah :
bestnya, kulit awak ok. tp kulit sy x, kelakar ada lah. hahaha.

Puteri Bt Ahmad said...

ololololool sian mummy :)

S.n.Fariza said...

puteri :
hu3. kesian kan saya T_T :p

puan.mila said...

klu include postage brp dear?

S.n.Fariza said...

puan.mila. :
pos rm 7. :)

mia-ina said...

nak beli..tp mia dh beli seawal 5 bulan kandungan lg...lani msh ada 1 botol lg..hi, kena rajin gak nk pakai losyen ni...

S.n.Fariza said...

mia-ina :
baguslah mia pakai..
harus rajin ok untuk stretch marks :)

anaztasias nora aira said...

bagus info untuk saya di masa akan datang hehe :)

S.n.Fariza said...

anaztasias nora :
baik :))

cik lin butterfLYNN~~ said...

fariza dh start pakai lotion utk stretch mark ye,lin x beli pun lg,aritu masa 5mth nk beli,tp rambang mata xtaw nk pilih mana 1..so far ok je perut n sekitarnya xde stretch mark pun,klu takat gatal2 sikit tu lin tahan je x garu pun..tp rasa mcm mls lak nk beli bila dh 7mth ni,takut t'beranak bila2 masa krg x terguna plak,hehe

Anonymous said...

salam.. fariza u still ade stock untuk strech mark ni x??
kak fariza, jual lotion punye ke cream sebab kat produk tu tulis cream??
Sye mmg perlukan yg cream punye bukan yg lotion...
please minta penerangan...

S.n.Fariza said...

Salam. Ada lg. yg ini cream ye bkn lotion. maaf. bau best. nak bgtau ye.

Anonymous said...

erm , mmg utk ibu hamil je ker ?

S.n.Fariza said...

Anon : Iya

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design