Set Berpantang : Tanamera (Loose Pack)

Tuesday, December 18, 2012

 Salam.

Produk yang Fariza guna adalah Tamamera tetapi ambil loose pack sahaja.
Lagipun, kalau beli set, ada yang tak terpakai. hik3. Membazir kan.. (Mula-mula je excited, nanti tak terpakai. ha3)

Laman Sesawang : Tanamera


1) Lavender Floral Water / 70 ml / RM 36
- Suka bau ia, segar dan digunakan selepas mandi.

2) Herbal Massage Oil / 100 ml / RM 33
- Amat bersesuaian untuk mengurut, bau menyenangkan, urut untuk lenguh-lenguh badan dan lain-lain.

3) Virgin Coconut Oil / 100 ml / RM 34
- Digunakan sebelum dan selepas bersalin. Mengurangkan stretch mark di perut dan boleh disapu pada bahagian perinium.

4) Feminine Herbal Wash / 12x10 gm / RM 26.50
- Menyegarkan... hahahaha. Penjagaan bawah yang sempurna.


 Selain itu, Fariza telah menggunakan produk Amway di mana kakak ipar Fariza beri. Mana-mana produk pun boleh asalkan mengikut bajet dan kesesuaian anda. :)

Ok. Perlu menulis dengan ringkas sahaja, anak sudah merengek. Bye..

5 comments:

(''_'') said...

bli kt mane ek yg loose item?

Shakina Farhan said...

good choice! nanti utk 2nd pregnancy pun kina nak beli loose pack sebab kompem takkan dpt harga murah dulu tu..hee..

S.n.Fariza said...

("_") :
Fariza beli online. http://www.tanamera.com.my/

Kina :
:) wah.. dh plan tok 2nd pregnancy ea. hik3. dulu x teringat nk beli yg offer tu. huhuh

~ NANA ~ said...

betolll...i punya hari tu ada yg tak terpakai...huhu

Wawa Tasliman said...

menarik gak kalau beli loose item kan..

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS