Fresh Flower Online

Bunga Segar


Wednesday, July 24, 2013

Kopiah Kait Comel

Salam.

Bulan Ramadan kian berakhir kelak dan seronok bukan berpuasa :)

Hari ini mahu review kopiah kait.
Fariza telah menempah di Linanuar Online Store di Selangor.
Corak memang menarik dan cantik yang dipaparkan di blog.
Kanak-kanak lelaki dan perempuan mahupun dewasa juga diterima.

Alhamdulillah kopiah yang diterima jahitan memang kemas.
Ianya bukan jenis benang yang boleh tarik-tarik (mengembang), jadi lebih baik besarkan sedikit saiz dari ukuran kepala tersebut ye.
Rayyan punya ketat, kesian anak I. huhuhu
Tempahan kopiah ini harus dikait dengan teliti supaya ia kelihatan kemas dan harus tunggu giliran anda untuk siap.
Memang berbaloi dengan harga jika anda menempah dengan Linanuar Online Store 


Anak bujang.. Duduk di nursery baik-baik ye..
Sudah 7 bulan, cepat masa berlalu...



Rayyan : Letak nama Rayyan. Comel.
Abi : Ringkas dan sopan. ehehe. Dua-dua corak kena sedondon :)

Jadi, bolehlah Abi dan Rayyan pakai untuk raya nanti. InsyaAllah.
Mesti comel bapak dan anak ini. hahaha
Eh, Umminya bagaimana? ^_^ --- Lagi gorgeous. haha

Emel ke linanuaronlinestore@gmail.com atau pm 
FB https://www.facebook.com/KopiahKaitLinanuar

6 Komen:

~Lieza~ said...

Wahh...comelnyer Rayyan... Baju raya kaler apa nnt Rayyan? Hehehe

S.n.Fariza said...

Lieza :
alhamdulillah. Bj raya mcm2 warna. hahaha

Cik Puan Rara said...

lahaiiii comels nyaaa~

~ NANA ~ said...

alahai comelnya! nak tempah skrg pon mcm dah tak sempat je kalau nak pakai utk raya..hehe

intan mohamad said...

as salam...jemput ke blog sy =)

http://intan-mohamad.blogspot.com/

mrs kayrul said...

kemasnya jahitan tue

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design