123 Cheese :D

Monday, August 26, 2013

Salam.


Comel kan gambar ini. hahaha
Perasan !!

Jamuan raya ini  telah diadakan di sekitar pejabat Fariza.
Jadi, tanpa membuang masa saya mengambil foto terlebih dahulu untuk elakkan beratur panjang.


Pendapat saya mengenai 123 Cheese ini :

1) Banyak props yang kreatif.

2) Jurukamera yang cepat mengambil gambar, jadi get ready siap-siap dengan mimik muka masing-masing ye. hihi. Nasiblah kalau lambat nak buat muka.

3) Dapat gambar on the spot. Seronoknya :)

4) Jika guna khidmat ini, ada tempoh perkhidmatan, jika sudah cukup jam, cukuplah, mahu merayu atau apa, ermm.. susahlah ye.
Melainkan... (pandai-pandailah hehehe)

5) Ada masa terluang itu, ambillah gambar dahulu, khuatir jika ramai menunggu atau foto telah habis. hihi. Agak-agak ler kalau sorang tu bergambar 10 keping bagai nak rak.. Hadoiii

6) Pose apa-apa pun. Unlimited. Dapat stand putih itu :)

7) Itu sahajalah foto yang I ada. (Ada berlaku ketidakadilan di situ, sabar je lah ye Fariza..)


Antara gambar yang diambil di mana-mana







Laman sesawang : http://123cheese.my/

1 comment:

Umi Qi said...

123 cheseeeee wah hebat lah leh bergambar sakan lar nanti kan...best2

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS