Fresh Flower Online

Bunga Segar


Friday, November 22, 2013

Mommy Cha 1st Giveaway

Salam.

Mari sertai Giveaway dari Mommy Cha iaitu Mommy and Baby Moments Giveaway


Blog : Mommy Cha


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.
Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)

 **********************************************************************



Keterangan gambar ini :
Kami sekeluarga pergi ke Splash Park The Mines pada Sabtu lepas.
Aktiviti mingguan keluarga haruslah bersiar-siar. hihihi.
Kematulah duduk rumah sahaja.

Gambar ini diambil setelah tamat aktiviti mandi kolam.
Basah baju dan seluar Umi, anak oiiii.
Seperti biasa, selepas buat aktiviti air, anak kehausan/kelaparan kan.

Rayyan ini memang bersungguh-sungguh kalau bab makan. Laju betul T_T
Suka tengok anak kalau selera nak makan.
Nampak sopan je dalam gambar itu, tak lama tangan semua masuk dalam mangkuk makanan.
Hadoiiiii.


Si Rayyan itu lagi kesian, kanan mahu suap makanan dan kiri adik Fariza dok panggil-panggil main gelongsor. 
Bagi Fariza, inilah saat-saat yang paling dirindui kelak.
Sebab apabila sudah besar, sudah pandai makan sendiri kan.
Air tangan dari ibu, penyusuan, mandikan anak, cium, peluk dan macam-macamlah.
Semuanya sudah pandai. T_T

Rindu bau Baby :)

Semoga berjaya kepada semua peserta.

2 Komen:

ctmah said...

all the best yang!

Mommy_Cha said...

hi Fariza ku geng gojes.
tq sebab join.
hamboih comeynye anda berdua ni.
muahahaha.
itu siap merangkak nak carik makan tu.
aduiii momen sgt tau.
mmg pon saat ini lah yang akan kita rindui menjadi sorang mak.
sobsss sedey bace entry pendek ni.
im very the tacing.
sobssss :(
insyallah kalo ade rezki mu menang okeh.
:)
okbai darling geng kedoks!

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design