Percuma Voucher RM 30 - Fashion Valet

Friday, November 1, 2013

Salam.

Hari itu ada kawan Gojes post di Facebook berkenaan dengan perkara ini.
Jadi apa tunggu lagi, terus layari laman sesawang Proudduck.com iaitu Vivy Yusof.

Lagi 2 jam mahu tutup, jenuh weyhhh, sudahlah internet lambat.
Kebetulan pula ada check up bla bla.
Si suami pula dok menyakat isteri '' Tu nombor sayang.. Tu nombor sayang.. ''
Saja je buat isteri kelam kabut (Dengkilah tu.. hahaha)

Akhirnya dapat juga guna 'QUACK30' dan beli barang untuk Rayyan.
Alhamdulillah. hihihi

Beli sahaja apa-apa barang dan dapatkan diskaun RM 30.
Jika beli bawah RM 30 tidak perlu bayar apa-apa.

Siapa tak suka benda free.
ahahahaha






Jane Shawl in Cherry Pink
Warna tudung yang comel



Plain Skirt in Purple
Skirt cantik :) 




Syracuse Jubah in Brown
Jubah lelaki.. Nampak soleh. hihihi
NYLA Baby Kurung Modern Dotty in White
 Baju kurung gugurl memang sweet dan comel


Tango Pumps in Rainbow
Tak mampu pakai heels nak. Umur dah meningkat. hahaha

Titania Long Dress in Green
Dress. Ala ala thepoplook.com

Selamat menjamu mata di Fashion Valet

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 Beli untuk Rayyan kasut :)
Bolehlah nak ye. Hadiah. ehehehe
Sampai tengahari tadi kat office.

 Army Sneakers in Brown

4 comments:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS