Fresh Flower Online

Bunga Segar


Wednesday, December 18, 2013

Event : BLOGRRR (Blogger Most Wanted 2013)

Salam.

Pada hari Sabtu lepas Fariza ada buka booth di Malaysia International Exhibition and Convention Centre (MIECC) yang dianjurkan oleh MYNIC Berhad.

Himpunan Penulis Blog Terbesar di Malaysia.
10 Anugerah Blog
100 Gerai Jualan Blogger
10 Seminar Blog
Pelakon/Penyanyi/Pengacara dan Penulis Blog Popular
Hadiah Menarik Untuk Dimenangi
Aktivit Menarik

Event : BLOGRRR (Blogger Most Wanted 2013)
Tarikh : 14 Disember 2013
Masa : 9 Pagi hingga 7 Malam
No Booth : 54 & 110 (Minta tukar)
Tempat : Level 2, MIECC, The Mines, Sri Kembangan, Selangor.
Website : Blogrrr

Alhamdulillah. Semuanya berjalan dengan lancar.
Kami bertiga bersedia di sana dari awal pagi hingga petang.

Pukul 6 sudah balik. Tak kuasa I nak lama-lama kat situ. hahaha
Anak ajak main cak ba cak ba je kerjanya.
Bila Umi nak layan pelanggan nakkkk.

Letih dan berbaloi kerana boleh timba pengalaman.
Fariza memang book awal sebaik tahu ada event tersebut dan kebetulan free pada hari tersebut.

Kebetulan di sana juga ada Big Bad Wolf Books  dari 6 Disember - 15 Disember 2013.
Seronok berada di sana dan lagi-lagi banyak buku kesukaan :)
Ambil buku tak hingat punya dan pandai-pandailah bayar. hahaha

Berbalik pada cerita di atas, iya, event itu adalah tempat di mana para blogger berkumpul.
I ni tiadalah nak tengok sangat blogger tu kan. Tinggi-tinggikan leher dan nampak sudah. hahaha

I nampak Marsha & Sharifah Sakinah je time tu. haha
Banyak aktiviti yang dijalankan di sana.

Geram betul dengan pekerja bangla itu. Eeeeeee.
Samada tak faham atau tak diberi penerangan betul ketika itu.
hahahaha

Booth kami tidaklah segah booth yang lain.
Jual biasa-biasa sahaja. hahaha
Rata-rata meniaga dan banyak persaingannya.
Harga booth pun murah.

Pelangi Hati Enterprise

Sedikit gambar untuk tatapan anda

 Taraaaaa

 Ini blogger mana entah bercakap. hahaha



Booth saya. hihihi

Assistant pastu terus mengamuk. hahaha

Permata hati Umi ^_^

 Kak Mimy  Atiqah Fariza

Kebetulan I keluar nak cari Team Booth ini sebab air cond leaking. Grrrr. Kena pula kat meja I tu.
Selepas itu jumpa Kak Mimy dan Atiqah (apa url blog..lupa) hahaha
Jerit panggil Kak Mimy retis ni KAK MIIIIII :p
Mereka mahu pergi ke BBW awal pagi :)

Jika boleh, event ini dibuat setiap tahun ye. Lagi meriah.

Okay. Di sini saya senaraikan anugerahnya adalah :

Best Blogshop

http://www.eightdesignsboutique.com/
http://www.scarfsweethoney.com/
http://a-dressing.com/

Best IT & Gadget Blog

http://jomphp.com/
http://www.soyacincau.com/
http://pcmamak.com/


Best Art & Photography Blog

http://www.theeggyolks.com/
http://blog.fadmanaf.com/
http://www.foodphotography.com.my/

Best Entertainment Blog

http://rotikaya.com/
http://www.ohbulan.com/
http://www.munsyeed.com/

Best Food & Travel Blog

http://thebigsmallboy.com/
http://stevengoh.com/
http://kakiberangan.blogspot.com/

Best Sports Blog

http://sokernet.com/
http://sarawakcrocs.com/
http://wangerrard.com/

Best Fashion & Beauty Blog

http://maxmayo.com/
http://thepinkstilettos.com/
http://shazwanihamid.com/

Best Family & Health Blog

http://ibubapacemerlang2012.blogspot.com/
http://yanmieonline.com/
http://www.hafizmohd.com/

Best Personal Blog

http://denaihati.com/
http://www.broframestone.com/
http://cikepal06.blogspot.com/

Best Automotive Blog

http://paultan.org/
http://motomalaya.net/
http://www.dsf.my/

Best of Disability Blog

http://www.amir-hamidi.name.my/
http://mohdazahar.com/
http://www.qiszan.com/

5 Komen:

Mimy Hamid said...

fariza nak tau tak masa jumpa awak tu...mmg kitaorg sebut nama awak..sekali awak muncul..panjang umur

DYatie said...

best nya boleh join benda gini kan? i like!

Nor Ayuni Rosli said...

Wow. X tau pun pasal event blogger cam ni.

Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu tukar URL ni from bnsyg-stories.blogspot.com to ayuni-stories.blogspot.com
Let me know nanti eh?

Thank you

Shasha Azmar said...

fariza, next year kalau ada event gini jemput sha skali eh.nak jugak bukak booth barut baby...ehhhh..tak malu..hihihh

S.n.Fariza said...

Sha : ok. boleh je. insyaAllah :)

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design