Fresh Flower Online

Bunga Segar


Friday, January 24, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

Salam



meh nak list syarat-syarat yang aku kenakan k:

  1. korang kena follow blog aku imaginasictmah 
  2. korang kena follow jugak blog business ikan bilis aku ctmahcorner 
  3. tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
  4. korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
  5. lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
  6. bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
  7. last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni  tau. senang sikit aku trace 1-1
## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang aku rasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum


untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)

Gambarnya adalah seperti di bawah :

Inilah perangai anak yang tengah membesar. Tidak boleh duduk diam.
Panjat dan lompat sana sini.
Babap pung.gung kang baru tau. haha 


1) Nampak baik je kan :) Main plastik biskut. Sopan santun.
2) Sudah mula mahu panjat. Kaki semua naik atas T_T
3) Senyum kat Abi bukan main lagi ye. Lepas tu  melompat-lompat kau !!!
Ketika itu dari Ipoh ke KL.


2 Komen:

ctmah said...

wah..besar jugak penumbuk mu ye iza!hehe! anyway thanks. all the best dear

Mommy_Cha said...

hahaha. eh nak join jugak.

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design