Coklat 4 Gaza

Monday, September 29, 2014

Salam.

Ada sesiapa mahu beli coklat 4 Gaza ini?
Murah sahaja :)
Beli sambil menderma





Kod : Coklat 4 Gaza (Bar)

Perisa :
1) Cremo - Coklat Putih bersama Biskut Cremo
2) Mixed Nuts - Coklat susu bersama almond dan peanut
3) Strawberry Crunchy - Coklat susu berperisa strawberi dan isi cornflake
4) Cronflakes - Coklat susu bersama cornflakes

Saiz : 45 gm

Harga :
1 - RM 3.50
3 - RM 10.00
Tidak termasuk kos penghantaran

Nota :
Halal
10% dari situ akan disumbangkan ke tabung Gaza.

Whatsapp / Tele : 012-259-55-05

Giveaway Floral Skirt

Thursday, September 25, 2014

Salam.

Kawan-kawan yang ada kelapangan, marilah sertai Giveaway ini.

"Senyumlah, hidup ini indah."

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/09/giveaway-floral-skirt.html

 Itu sahaja. Mudah kan?
:)

Untukmu Imamku

Monday, September 22, 2014

Salam.

Kadang-kadang kita rindu memori dahulu.
Harap memahami
hihihi


Terlintas tanya hati
Siapakah yang kan mengisi
Hari-hariku nan penuh cinta
Yang kan membawa ke surga
Dia yang mencintaiku
Dan semua kekuranganku
Yang kan membimbingku di dunia
Menuju cinta yang Kuasa 
Untukmu Imamku
Kuserahkan segala cintaku
Cinta yang kan menuntunku
Menggapai cintaNya
Bersama denganmu 
Untukmu Imamku
Kuberikan kesetiaanku
Berdua memadu janji satu
Sambut cintaku hanya untukmu

Sumber : Oki Setiana Dewi

Bayi 3 Bulan Meninggal di Pusat Asuhan di Damansara

Tuesday, September 9, 2014

Salam.

Kebiasaan setiap pagi akan buka email dahulu.
Tiba-tiba terkejut melihat gambar yang berkaki kecil.
Rupanya...... T_T



Jenaka Suami Isteri

Friday, September 5, 2014




Isteri : Hubby, mana mama you dapat telur ikan besar macam ni?
Suami : Kat Pasarlah yang.
Isteri : ........ (krik krik krik) ohhhhh

Nak tahu apa yang bermain dalam fikiran Si Isteri?
Telur ikan itu sudahlah besar. Ke nelayan ambil telur itu dari ikan besar macam ikan paus, ikan parang, ikan kaloi, ikan puyu, ikan jerung pun boleh dan lain-lain
(semua jenis ikan yang gemuk besar tau sbb mmg besar telur ikan tu)

Jauh betul imaginasi aku. hahaha

* Nota : Tak makan telur ikan. hahaha




#Amik steering lock hempap kepala betina sundal baru kau tahu kan...(xda kena mengena dengan entri atas) hahaha

Let Go : Coach Scarf Print Signature Stripe Tote

Wednesday, September 3, 2014

Salam.

Ada sesiapa mahu beli beg seperti di bawah ini?
Masih dalam keadaan baik dan baru sekali pakai sahaja.
Banyak pula beg di rumah :(
Jenis kain ia memang best dan sedap dipakai.
Yang pastinya adalah Original ye.


Kod : Coach Scarf Print Signature Stripe Tote
Jenis Kain : Gorgeous Soft Satin with Patent Leather Trim
Saiz : 14" x 9.5" x 4"
9.5/10 and ORIGINAL :)
Harga : RM 520

Membeli Sambil Menderma

Salam.

Ada sesiapa mahu beli Mafla Palestine ini?
Ready stock ye.
RM 1 akan didermakan kepada Tabung Bantuan Palestin Aqsa Syarif.

Kod : Mafla Palestine
Material : Cotton
Harga : RM 26

**Nota : RM 1 akan disumbangkan ke Tabung Bantuan Palestin Aqsa Syarif

Tempahan :
Whatsapp @ Telegram ONLY 012-259-550-5

Babysitter Baru Lagi

Tuesday, September 2, 2014

Salam.

Apa khabar semua?
Hari ini adalah hari pertama Rayyan dijaga oleh pengasuh baru :)
Bawah rumah sahaja dan jimatkan masa.

InsyaAllah dia ok. Risau juga Umi akan kelakuan anak itu.
Kerisauan seorang Umi anak satu. haha

Jaga diri baik-baik. 
Tak sabar tunggu jam 5.30 petang.

Dah kenapa main bola warna pink tu?
Redha je lah T_T

Rayyan rindu Nenda tak? hahahaha
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS