Fresh Flower Online

Bunga Segar


Wednesday, March 11, 2015

Santai Ceria Bersama Keluarga Wahidan di Cahaya Kasih Chalet, Sungai Congkak.

Salam.

Pada minggu lepas 7 & 8 Mac 2015 ada hari keluarga belah mama Fariza di Cahaya Kasih Chalet, Sungai Congkak, Selangor.

Mengeratkan silaturahim dan yang penting semuanya happy.
InsyaAllah tahun depan akan diadakan juga. Harap turn kami dapat cari tempat ok dan berpatutan. 

Next year pun ramai ada baby kecil. Nak elakkan hutan-hutan sikit. 

Saya :
Kumpulan Boboiboy. Yeahhh dapat nombor 1. haha
Sempat sertai permainan masukkan air dalam botol berkumpulan no 2 dan lontaran emas berkumpulan no 2 juga.

Mana tidaknya, Rayyan tak kasi Umi masuk dalam air T_T. Menangis-nangis panggil Umi. 
Rayyan cakap "SEJUK.....". Melekat je lah jawabnya.

Teka-teki air pada hari Sabtu pun dapat, Alhamdulillah :) Main jawab pun betul haha

Penginapan Chalet : 
Ok dan tidak perlu expert semuanya sempurna. Boleh bawa bantal dan toto lebih.
Parking disediakan di hadapan chalet masing-masing.
Bilik air 1, katil saiz queen/king, penunjuk arah kiblat, sejadah, pintu depan dan belakang ada dan lain-lain.
Semua tertakluk pada benda yang ada ketika itu ye. 

Makanan dan Minuman :
Pot luck dan bergotong royong bersama untuk membuat makanan.
BBQ kambing malam Ahad. Yummy.

Lain-lain :
Pelbagai acara diadakan untuk semua.
Tukar-tukar hamper.
Karaoke - memang x suka. T_T
Semua mandi sampai kejung ye. Cuaca tidak panas. Tidak bercampur dengan orang lain.

Okay. Sila lihat gambar sahaja ye.

Tema Tahun 2015

Permandangan dari jauh. Family Fariza sampai dulu.
Fariza sampai last, banyak urusan T_T

Parking depan itu sahaja kan

Kena dera dengan Umi. Sapu bilik sampai bersih ye.

Suka permandangan belakang itu.
Awal bangun pagi Rayyan. huhu

Peace yooo dengan Abi

Atuk dan Nenda Rayyan

Pak cik-pak cik suka menyakat ok

Surprise dari suami Maksu

Asal bergambar je mata Fariza tutup.
Xtau apa kena 

Ayah !!

Sepupu-sepupu, adik, Nek Ani

Happy Family.
Ada yang dapat hadir dan tidak hadir, ada yang hadir pada Sabtu atau Ahad.
Fariza tutup mata lagi ye T_T

Kek paling sedap pernah rasa.
Tq Kak Ina. Bakers terbaik.

Cantikkan...



Terima kasih kerana sudi membaca atau sekadar imbas haha

2 Komen:

UMIE SUE said...

ehh fariza dengan kak nadia siapa ye.
kak nadia boss su mse kat perangkaan.
banner tu yg design..ptt mcm kenal je tadi tgok banner ni

S.n.Fariza said...

hi umie sue,

kak nadia tu sepupu fariza. hihi
tq. cntik sue design.

NOTE: All the credits goes to the orig
Copyright © EnnLaw | Floating Leaves template designed by ennyLaw | eLaw's Design