Ke The Photographfie Art Gallery, Melaka

Thursday, June 11, 2015

Salam.

Bulai Mei yang lepas (dah nak sebulan baru update ye) pergi ke negeri Melaka.

Tempat : The Photographfie Art Gallery, Melaka.

Alamat : No 10 & 10-1,
Jalan Plaza Merdeka Melaka,
75000 Melaka.


Tiket Promosi : Beli kat Groupon RM 15 dewasa / seorang. 
Kanak-kanak percuma bergantung pada umur anak. 
Rayyan masuk percuma. 

Masa : 10 pagi kot (oii lupa lagi)

Bintang : 3/5 bintang

Nota : 
1. Masa aku pergi tidak ramai dan termasuk kami 3 keluarga sahaja.
Oklah tu. Ramai-ramai kang sesak.
2. So far sana ok je.
3. Setiap picture, ada instruction, so ikut je lah.
4. Buka selipar nak masuk ok. hihi
5. Gambar kat bawah tidak semua aku letak. Amik random sahaja.
Beratus mana larat nak pilih. 
6. Faham-faham je lah tak semua gambar menjadi haha.
7. Parking senang sahaja cari. Luar atau dalam kawasan.



Permandangan depan.

Kaunter pembelian tiket.

Taraaa... Sudah sampai kita kat sini.

Gambar apa-apa pun bolehlah.
Tudung belakang labuh dek Rayyan cabut brooch T_T

Hahahaha

Sedapnya. 
Letak kat bahagian pipi. Nampak lagi tembam.

Rayyan dengan air kotak dari awal sampai akhir.

Kesian Hubby... haha

Aiyokkkk





Membaca jambatan ilmu kan.
Mata pandang buku Rayyan !!!

Umi buat macam ini dia menangis.
Abi dia buat, dia terlopong..
So xyah letak senang.

Gambar tak menjadi.
Rayyan dengan memek muka buka straw haha

Aku sendiri pelik tangkap cemana.
Ramai-ramai dalam gambar atas lawa.
Hentam je lah labuuuu...

Rayyan suruh Umi buat let it go.... let it go.... (nyanyi)
Suka kau ye...

Dalam ini cantik :)

hahahaha
Rayyan takut pergi berdiri jauh-jauh.
Mana badan dia....

Naik beca kesukaan Rayyan...

Tidak puas lagi, Abi lah bawa pula...

Opocottttttt



Bye...!

Alahaiii anak kecilnya kamu.....
Bikin air kotak aje kan....

Elelelele...

Eh Abi ini... hahaha

Gambar paling gembira kat sini...
Muahahahahahahaha

Jom ikut Umi masuk pintu ajaib....

Nak je aku bunuh kau ngekkk...

Ermmmmm..

Bye Rayyan...
Jaga diri dan hati-hati kat sana.
Tengok keindahan alam semulajadi dan haiwan ciptaan Allah.

Jangan lupa balik.. haha


Daaa....

4 comments:

safurara said...

hehehehehe, omei je sume pic.banyak dh org buat 3D gallery nikan.tak pernah try pegi lg.hehe

Julia Johari said...

Best yerrr boleh bermabar macam2...menarik la...tak pernah lg ke sini walhal dh byk kali ke tempat yg sama hehehe

Fariza said...

Rara :
hahaha. try pergi ye. best juga.

Julia :
datanglah next time ok :)

mshazadoes said...

baru tahu melaka de buat 3D nih.nmpk menarik je :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS