Kacamata Ray Ban

Wednesday, September 30, 2015

Assalamualaikum semua.

Pasti korang sedia maklum akan populariti kacamata jenama Ray Ban.
Asal cakap Ray Ban je fuyohhhhh.
Walaupun hanya tahu setakat jenama pun tidak berbaloi kan.

Apa kata beli dan cuba sendiri, rekaan dan gaya yang sesuai dengan bentuk wajah anda serta dari segi kanta mata anda.
Kanak-kanak mahupun golongan dewasa pun boleh pakai tau.


Serba sedikit mengenai kacamata Ray Ban :

Ray Ban merupakan peneraju kacamata atau sunglasses terbaik dunia iaitu ditubuhkan pada tahun 1937. Setelah berkurun-kurun berada di dalam pasaran, kedudukan Ray Ban kini semakin kukuh dan kian mendapat tempat di hati para penggemar fesyen. Bermula beroperasi di Amerika Syarikat, Ray Ban kini mempunyai ribuan cawangan di seluruh dunia termasuk di negara kita iaitu Malaysia.


Berita baik untuk penggemar Ray Ban Malaysia, koleksi kacamata Rayban Online kini boleh temui dan miliki secara online di mana web ZALORA Malaysia.


Di ZALORA, korang bukan sahaja boleh memiliki barangan kegemaran dengan pantas melalui perkhidmatan penghantaran secara percuma terus ke rumah tau, malah juga boleh membuat pulangan semula secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian sekiranya anda mengubah fikiran.


Di bawah ini merupakan antara 3 rekaan kacamata Ray Ban yang cukup diminati para penggemar Ray Ban.

Ray Ban Aviator
Rekaan ini merupakan edisi kacamata Ray Ban yang paling mendapat perhatian ramai dan sesuai dipakai oleh lelaki mahupun wanita yang mementingkan gaya.


Ray Ban Wayfarer
Edisi kacamata yang kedua pula adalah Ray Ban Wayfarer yang paling digemari golongan muda. Ia juga amat sesuai dijadikan aksesori yang berpadanan dengan pemakaian pakaian kasual.


Ray Ban Clubmaster
Dan rekaan edisi kacamata Ray Ban yang seterusnya adalah Ray Ban Clubmaster yang menjadikan penampilan si pemakai tampak elegan dan classy.


Selain itu banyak lagi rekaan yang menarik contohnya seperti di bawah ini.Oh ye, korang juga boleh melawati laman sesawang ZALORA jika harga ditawarkan lebih murah atau ada promosi terkini menanti anda.

Selamat bergaya di mana jua dengan kacamata Ray Ban !!
^_^

No comments:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS