Hotel Berjaya Times Square

Thursday, August 4, 2016


Assalamualaikum.





Berapa tahun duduk Kuala Lumpur/Klang Valley namun tidak pernah menginap di mana-mana hotel tiada bintang atau berbintang-bintang.

Sebelum ini ada menginap di beberapa hotel sekitar Klang Valley, bilik pun lebih kurang sama sahaja.

Menginap di hotel ini pun sebab ikut suami bekerja luar. haha
Last week.



Ko dah sarat standby sahaja lah. T_T




Lagi best sudah +- 8 tahun tidak pergi ke Times Square Shopping Complex itu.
Totally different dan cantik sekarang. kahkahkah




Anak aku takyah cakaplah. Asal sebut nak stay hotel je. 
Kemain.... Excited....




Info :
1) Jakun sebab bilik cantik. haha. Jenis yang rajin travel memang tak kisahlah.
2) Kualiti kamera kurang berkeyakinan
3) Semak laman sesawang hotel Times Square untuk lebih jelas dan cantik.
4) Mahu shopping sebelah bangunan sahaja
5) Access card kena bawalah. Sana sini kena access.
6) Mat dan Minah Arab banyak juga
7) Banyak rehat sahaja sebab kurang larat.





Tengoklah Rayyan itu...



Ruang menuju ke dapur kecil dan tandas



Ruang dapur



Bath tub kesukaan Rayyan



hahaha











Rayyan punya tempat T_T



Ruang menonton. Dia sudah mulakan aksi..




Bye






No comments:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS