Happy Birthday In Advance, Rayyan.

Wednesday, November 23, 2016

Assalamualaikum.

Happy Birthday In Advance 4 years, Rayyan.
hahahaha.

Sambutan kecilan untuk November & December babies.
Eh baby pulak dah..

Sekalikan sebab untuk December ada aktiviti lain.
Nasiblah nak oii. haha

Ini semua last minute plan. Geram mak tau..
So apa yang tersedia ada je ok.

Next time celebrate lagi dengan keluarga.
Untunglah..

Ini Teacher Hanis
Teacher kesayangan dia. haha
Kek Pink - Spderman ye.

November & Disember (Campur 4-6y)

Peace yooo

 Muka Rayyan kalau senyum sepesen je T_T

BloomThis.co - Fresh Flower

Thursday, November 10, 2016

Assalamualaikum.

First time dapat bunga yang sangat kreatif macam ini ya.
Lovely sangat. Given by my family :)

Selepas 2 minggu bersalin, warded balik T_T
Faham-faham lah ye dengan keadaan sendiri, tengah pantang dan take care baby lagi.
Very weak dan kena kuatkan semangatlah time tu.

Baby breath : Putih, Ungu & Biru (nice combination). Pandai korang eh pilihkan. haha
Tahan sampai more than 2 weeks. Jaga dengan baik.

Bekas coklat tu simpan lagi tau. Comel sangat. 
Boleh buat deco nanti.



Website : BloomThis
Facebook : BloomThis
IG : BloomThis

Review :
1) Same day delivery (rata-rata suka kan)
2) Kreatif dan sangat cantik
3) Nurse dan staff suka tengok haha.
4) Aku snap picture pun kelakar haha

Masuk Kerja Semula

Wednesday, November 9, 2016

Assalamualaikum.

Lama tidak update blog sejak peristiwa itu. haha

2 bulan sudah berlalu dalam tempoh berpantang dan tibanya untuk bekerja semula.

Rindunya dekat anak-anak. 
2 anak sudah ye.Pejam dan celik.

Hari pertama kerja, Rayyan sudah siap-siap tanda seluruh hari dalam bulan November.
Express sangat ko ye.
Mentang-mentanglah birthday bulan Disember T_T


Mudahan si kecil Rayna behave dekat nursery.

Aamiin..

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS