Langit Langi Hotel, Port Dickson

Friday, January 20, 2017

Assalamualaikum.

Hotel : Langit Langi Hotel, Port Dickson, Negeri Sembilan
Rujukan : Agoda / Booking.com

Aku jenis pattern tangkap gambar asal boleh. hihi

Info :
1) Hotel terletak deretan bangunan Kedai
2) Berhadapan dengan 2 stesen minyak
3) Free parking

Lobi :
Tema ungu yang ni aku suka haha. Kemas, cantik dan bersih.
Corak kerusi sukanya :)

Sarapan Pagi :
Very simple seperti nasi lemak comel, roti bakar, air panas & jus, cereals dan kuih muih.

Kolam Renang :
Hadapan lobi dan disediakan tempat persalinan.
Untuk bayi dan kanak-kanak sesuai di situ sebab suhu air suam-suam. Tak da lah ko naik kesejukan. Dua-dua anak aku maintain situ je. haha
Untuk dewasa pun sama juga suhu air suam-suam nak lama-lama sukahati ko lah ye.

Bilik :
Rezeki boleh check in awal :) Thanks ya
Menghadap pool dan bersebelah bilik iron baju.
Ada bath tub kesukaan Rayyan T_T

Tempat Makan :
Cowboy Place - Favourite place. Menu self service pun sudah ada.
King's Char Kuey Teow
Asam Pedas apa entah
Lain-lain tempat makan banyak kan.

Ulasan :
Pengalaman mak anak 2 pergi bercuti hujung minggu terdekat.








Ana-anak aku di mana sahaja :p









Nota :
Bahasa aku tulis campur-campur.
A lot of mixxxxxx katakan. kahkahkah
Annoying...

Bye :)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS